Google+ Followers

Sunday, June 13, 2010

my best friend wedding...

event : sheereen's wed
date  : 12 june 2010
time  : 2.30 pm

  • well, another one of my school best friend get married today...
  • i'm happy for you babe, really i do...
  • kami berjumpa di atas pelamin setelah sekian lama x berjumpa...
  • last berjumpa pada tahun 2005, if i'm not mistaken... 
  • but nasib baik, mak dia still can recognize me... rasa bangga sekejap... mesti SAYA BEST sbb tu mak dia ingat muka n nama saya... hohohoo... sila menyampah dengan statement niii... 
  • erm... mana x nya... masa kami sekolah menengah... kalau kena stay back jaa... kami makan-makan dan lepak-lepak di rumah shereen...
  • saya suka ikan goreng taucho emak sheereen masak, fuh, THE BEST in JB!!!
  • saya kenal shereen dah lama since we're in form 1... dia adalah jiran meja sebelah saya....
  • kami ada sejarah sendiri... kami bergaduh hampir setahun masa form 1... tapi saya dah lupa punca kami bergaduh sampai x bertegur sapa.... alahaaii budak2 betul... hohoho...
  • siap wat boundary lagi... kalu pemadam ke pensil tercampak kat meja masing2... abis benda2 tu jadi mangsa kami... hehe... 
  • tapi alhamdulillah kami berbaik semula.... sehinggalah sekarang kami masih berkawan.... even kami sudah jarang contact each other....
  • dah dewasa ini, masing2 sibuk dengan commitment masing2...
  • oh ada lagi sejarah kami, agaknya terlampau nakal dan banyak bercakap dalam kelas... sampaikan our english teacher memang cukup anti kami niii, siap bagi gelaran "THREE STOOGES" ooo lagi sorang ialah DIDIE... yang ni lagi laa terejal.... hehehe...
  • ok2... back to sheereen's wed...
  • segalanya cantik dari pakaian pengatin hinggalah pelamin pengantin... 
  • berangan plak nak wat perkahwinan ala garden... dewan yang dibanjiri dengan real ros putih sepanjang menuju pelamin... would be great!!! hohoho... 
  • majlis sungguh meriah.... mungkin family pengantin yang sporting2 belaka... siap ada cheers utk pengantin semasa bergamba... (photographer yang swuh buat,,, drang layankan je... hik3)
  • makanan yang dihidangkan pun sedap meiii.... saya suka ayam masak merah n daging kurma... terangkat babe... rasa nak tambah lagi... tapi malu laah... 
  • lagi pun kenalaa sopan-santun (ehem2... ada org ingatkan, mestilah patuh) sbb mana tau ada lagi lense yang tersesat amek gamba gelojoh ketika sedang santap dengan rakus... hahahaa... ada ke????
  • over all, saya rasa seronok datang majlis shereen... tapi sayangnya saya x dapat bercakap lama2 dengan shereen, maklum laa dia sedang bersanding dan ramai ahli keluarga, saudara-mara dan rakan2 yang nak bergambar... 
  • mungkin ada masa nanti, kita berjumpa ya dr shereen... really miss you!!!
  • KHAS UNTUK SHEREEN: tahniah! saya doakan kebahagian kalian berdua hingga hujung hayat... dan semoga perkahwinan kalian di rahmati Allah... Amin


mak andam yang queen control... siap cakap next lagii... hihiihii.... comeyy~~~ ;p
soalan mencabar minda: mana satukah mak andam???

2 comments:

sheereen said...

asra.. funny and sweet apa yg ko tulis.. terkenang sejarah silam kita.. hee.. aku rindu time tu.. huhu.. best.. perang dunia.. den jadi bff.. ko igt x ade 1 kali tu.. time KH x silap aku.. ko kena marah sbb aku.. haha.. aku yg wat salah tp aku dah lari kan diri ngn didi kot.. tapi jap lagik ko ngn irda yg x tau apa2 berlaku.. baru je smpi lab KH kena marah.. we do kind of look alike kot.. hee.. tapi lepas tu irda pindah den ko plak pindah sekolah.. den dh x sama kelas dgn didi.. kita dh jarang jumpa.. n last time kita jumpa pun sekejap giler.. aku rindu ko.. anyway thanks sbb dtg.. n ur picture cantik.. nanti kan bila aku balik jb ke or ko dtg kl bgtau ah.. leh kita jmpa..

asrawahida said...

hi dr sheereen, just read your comment... hahaha... thanks... biarkan pena bercerita... eh biarkan keyboard bercerita... well... zaman SIGS mmg best... dulu kita kan SPICE gurl wannabe konon... ala2 nakal2 comel kan? time sekolah, ramai tul cikgu x suka kita bertiga... napa ek? muka aku yg skema ni dichop nakal... adoii... ooo aku ingat peristiwa kat kelas KH... ooo byk lagi laa kisah kita yg x leh lupa... sbb kenakalan laa kita jadi apa yg kita kecapi skang... yaa... tlg pm no phone di FB... sbb hp aku hilang dan sekaligus semua no hilang.... oooooo really2 miss u beb... bila nak hang out lama2.... please..... plz spare ur time for me... missss u much...much...