Google+ Followers

Saturday, September 11, 2010

WTH! idiot Pastor Terry Jones


ada sorang yahudi ni memang cari pasal betul... nama dia ala2 tom and jerry... tapi tom and jerry ni comeiii... suka sangat tengok si tikus jerry... ini manusia bertopengkan satan... nama sebenar PASTOR TERRY JONES... ish bengkerk betul ngan yahudi ni... dah la tuduh orang ISLAM tu terrorist, pas tu create plak satu event "BURN QURAN DAY" kat gereja dia pada sabtu niii.... yahudi niii ialah paderi sebuah gereja... tapi sebelum tu dia pernah dibuang gereja sebab salah laku... memang buruk perangai si yahudi niii... actually saya dengar berita TV3 malam raya hari tu.... tapi kalu nak mengetahui dengan sedeep2nya cerita ni...plz google search "BURN QURAN DAY" penganut dia nak bakar al-Quran beramai2 di gereja tersebut utk menunjukkan protest, katanya orang ISLAM ni jahat tahap terrorist... tapi rakyat seluruh dunia pelbagai agama pun protest against them... Angelina Jolie pun sama... saya saksinya, seriously! gilosss betul nak bakar kitab agama lain... mereka lagi terrorist n kolot! 


i really hope al-Quran remain safe till akhirat! plz do not burn Quran, our kitab suci!!! Ya Allah, please help us!!!!

Wednesday, September 8, 2010

esok hari raya




saya orang johor, so esok baru raya... ada orang perlis dah raya semalam, mana mazhab la dia ikut tu... mungkin drang dah teropong anak bulan dulu kot... kita-kita niii ikut jer la pengumuman pemegang mohor raja2 sudeh... depa kata esok raya, kita raya la esok ya... yeay raya dah kita esok... ada rasa x best juga sbb tahun ni byk skip terawih,  cepat2 la datang Ramadhan lagi...  kehadiranmu ku nanti...

Sunday, September 5, 2010

syawal hampir menjelma

saya memohon maaf sekiranya pernah menyakiti hati kawan-kawan dengan tutur kata, tulisan, tingkahlaku dan kekhilafan saya sendiri... Salam aidilfitri... Berhati-hati di jalan raya dan Semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju...