Google+ Followers

Saturday, September 11, 2010

WTH! idiot Pastor Terry Jones


ada sorang yahudi ni memang cari pasal betul... nama dia ala2 tom and jerry... tapi tom and jerry ni comeiii... suka sangat tengok si tikus jerry... ini manusia bertopengkan satan... nama sebenar PASTOR TERRY JONES... ish bengkerk betul ngan yahudi ni... dah la tuduh orang ISLAM tu terrorist, pas tu create plak satu event "BURN QURAN DAY" kat gereja dia pada sabtu niii.... yahudi niii ialah paderi sebuah gereja... tapi sebelum tu dia pernah dibuang gereja sebab salah laku... memang buruk perangai si yahudi niii... actually saya dengar berita TV3 malam raya hari tu.... tapi kalu nak mengetahui dengan sedeep2nya cerita ni...plz google search "BURN QURAN DAY" penganut dia nak bakar al-Quran beramai2 di gereja tersebut utk menunjukkan protest, katanya orang ISLAM ni jahat tahap terrorist... tapi rakyat seluruh dunia pelbagai agama pun protest against them... Angelina Jolie pun sama... saya saksinya, seriously! gilosss betul nak bakar kitab agama lain... mereka lagi terrorist n kolot! 


i really hope al-Quran remain safe till akhirat! plz do not burn Quran, our kitab suci!!! Ya Allah, please help us!!!!

2 comments:

-zuh@ili- said...

terry jones= tom(nes) jerry yang ditukar huruf didepannaye (ko paham ke lawak intelektual aku nih,hahahaa).....

erm,according to latest news,xjadi plak kempen dorg nih,erm,ok lah,kurang skit pencemaran alam akibat dari pembakaran terbuka,walaupun dorg xbakar secara terang2, tp kita kena la hati2 dr segi pembakaran halus dorg.....

yearghh,selamat hari ghayo asra.... bila nak visit aku kat ipoh,hahaaa....

asrawahida said...

hahaaa... faham2... mmg intelektual betul... hehe... :)

alhamdulillah... aku mmg mengutuk sekeras2nya kempen ni.

setuju ngn pendapat ko, secara halus lagi bahaya, skang kat Msia pun dh banyak kes murtad2... kena hati2 dgn yahudi ni...

thanks lee, slamat ari raya,,,, ipoh? jauh tu... kalau sampai ipoh, aku cari ko ok...

thanks for visit!