Google+ Followers

Monday, November 29, 2010

perginya seorang sahabat

Assalammualaikum

Memang sudah lumrah, setiap pertemuan mesti terjadi perpisahan walau ianya bersifat sementara. Adakalanya memang sukar nak hadapi perpisahan apa tah lagi bila kita dah rapat dengan seseorang. Minggu ni tibalah masanya kawan kami yang bernama Zam akan ke Pulau Pinang untuk further study. Even kenal Zam, tak sampai pun setahun, tapi kami semua boleh dikatakan rapat lagi-lagi bila mesyuarat meja bulat. Sesungguhnya kami akan merinduimu, ZAM!!!!!! Lepas ni saya akan kehilangan kawan baik dan sifu photography saya! sad! but i have to accept the faith. Promise to keep remain our friendship forever. Nanti kita gegar Penang ramai2. Hu3

As our appreciation to him, kami buatkan satu frame gambar kenang2an. Tidaklah kreatif mana, tapi it is something sentimental value, memang rare! Idea ni dapat bila saya dengan Ayu jalan-jalan di Sutera Mall, ada sebuah kedai ni dia menjual barang-barang D-I-Y untuk scrapt book/ anything. Nama kedai tu Scarpt Box. Barang2 sangat mahal. All items are Imported, hokkay  kata owner kedai tu. No wonder mahal tahap gaban. 

So this is some picca to share. Enjoy It.

so this is the apparatus. It cost RM40

What do u think? Cantek x?

Simple but meaningful~

Muka berminyak2 tau struggle sampai malam buat benda ni after work

Ayu berpuashati dengan hasil kerja kami. He He He

To Zam,
All da Best. Make ur parents and us proud. Friendship forever. Please put us da best place in ur heart. 




6 comments:

LittleAngel said...

cik asra...

isk..awak punye tajuk kite igtkn ade ape2.hehe

cntik la..tp jgn la nanges2 ya.. bole g penang jumpe kawan.eheh

Miss Pena Unggu said...

cik hani anne

biasalah kasi gimic skit. hehe. yup we already planning to go penang. tapi tunggu masa la. hehehe.

anyway thanks for read n comment here. :) keep blogging ye cik anne yg baik hati dan sweet selalu :)

LittleAngel said...

oh oh.. malu saye. *blushing*

u too..keep on bloggin ya.. ramai kt page asra ni :)
skrg ade 5 .. my page sllu sindri je tgk.ehhe

askma56 said...

Hehehe, not back side laa, but from the back view.Title post tu gempaq..no

Miss Pena Unggu said...

hai anne, asra slalu juga singgah page anne la. hehe

Miss Pena Unggu said...

hi kak askma

thanks. a'ah silap la. broken english. hee malu plak saya