Google+ Followers

Thursday, January 13, 2011

special for MISS AYU da cutest person i ever met :)

Assalammualaikum

Entry kali ini special sikit dari biasa, saya nak devoted this entry to someone that really special to me, her name is ROHAYU ZULKIFLI or nama manja-manja gedix, Ayu. Hari ni hari last dia bekerja di JKR, Nusajaya. Maknanya after this, no more makan2 or mengular (x selalu buat ok!!!! hee) together, no more. 

Flashback detik pengenalan kita orang, masa tu waktu lunch, Aisha bawa dia sekali pergi lunch, dia first day report duty masa tu, first expression pasal dia ni, haha jangan mara Ayu, dia ni memang seorang yang friendly. Baru first time dah boleh join, memang satu kepala satu akal tapi badan lain2 rupa pun memang la lain. Memang x silap my expression, sbb sampai la ni memang saya tahu, she is very friendly and easy to get along. Bukan jenis sombong la, baik ja. (Promo skit, hehe)  The most thing yang saya tak boleh lupa, gelak dia. hahaha. Ya, gelak Ayu. Lepas ni sunyi lah cafeteria kitaorang. hehe :P and another thing, style minah ni, she is different and fashionable. Dia memang sungguh menggayalah!!! 

Ayu, ko jangan lah sedih sangat ya. Kita still boleh lepak sama2, boleh pergi Singapore sama2 and boleh ja pergi shopping sama2, pergi tgk wayang sama2. Bezanya pas ni ko keja jauh ja dari ktrang. Jauh-jauh pun still kat JB juga kan. Hari Jumaat tu panjangkan lah langkah datang office aku. hehe macam lah tak biasa. ;p Anyway, Ayu even kita x bpisah jauh, but aku nak minta maaf lah sepanjang ko ada kat Nusajaya dengan aku ni, kalau aku banyak menyakitkan hati ko dengan lisan aku, perkataan aku, perbuatan aku dan tingkahlaku aku. Aku harap ko ikhlas maafkan aku, uwwaaa... Aku sayang ko babe. Aku pun nak ucapkan terima kasih banyak2 kat ko, ko byk tolong aku. tempat aku mengadu, tempat aku bermanja ;p hee... hope our friendship keep remain forever. keep in touch. ko jangan sombong2 ngan aku. Nanti mesti dah x da org suka tumbuk n sikung ko kan ayu. hehe amanla hidup ko nanti. hehee. babe, gonna miss you... 

ni hadiah gambar2 kita

Inilah cik ayunya. Cute kan? 

ni waktu rehat Jumaat, ktrang baru cuci mata kat Juicy Boutique 

Yang ni masa tu bulan puasa, kitaorang wat apa ek masa ni? hehe wat2 lupa ja la... ;p


No comments: