Google+ Followers

Sunday, November 17, 2013

Country Garden Johor Bahru

Assalammualaikum

Dalam perjalanan pulang ke KL. Happy sangat2 sebab dapat berjumpa family. Hilang rasa rindu. Inilah nasib orang di perantauan. Sentiasa ternanti-nanti masa bertemu. Semoga Allah memberikan rezeki yang baik agar dapatlah saya balik kampung setiap bulan. Amin Ya Rab. Di sekempatan pulang ke kampung halaman kat Johor Bahru, bawa anak-anak buah dengan neneknya sekali pergi siar-siar di Country Garden. Tempat ni terletak bersebelahan Danga Bay. Sebenarnya tempat ni sale gallery and show house, yang menarik tempat ni ialah scenerity tempat ni sendiri. Cantik sangat landsaping dia dah serupa luar negara. Pas tu laut lido yang dulunya tercemar dibersihkan atau beach nourishment, pasir di pump atas shoreline sebab tu pasir situ nampak brrsih dan cantik. Okla layan gambar2 ni ;) ;) ;) ;)    















muka takut nak cross jambatan gantung hehe


 roo cafe
                                                                                 

1 comment:

*SiRibenMerah said...

Salam,

sorry baru sempat nak reply komen.
Yes, cafe barbera Halal .
boleh pegi dan try macam2 disana ye.