Google+ Followers

Thursday, December 11, 2014

"Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com"

Assalammualaikum semua ;)



Hari ni nak cuba nasib dengan mencuba "Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com". Penulis blog My Story, Mory ni merupakan kawan sekolah rendah. Lama betul tak jumpa beliau dan tak sangka jumpa balik kat laman blogger ni. Hehe.. Tapi ni bukan token untuk menang contest ni walaupun pemenang dipilih secara rawak oleh penganjur, but hopefully ada rezeki untuk saya menang seems saya pun baru first time nak cuba. Doakan saya ya kawan-kawan :) Tarikh tutup sehingga 8 Januari dan pemenang akan diumumkan pada 14 Januari, sempat lagi bagi kawan-kawan nak sertai bersama. Good luck everyone!

Senang ja cara untuk menyertai giveaway ni, saya dah pun buat satu-persatu. Hope layaklah ye nak menang hadiah yang ditawarkan ni;-

Wang tunai RM50 x 1 pemenang
Wang tunai RM20 x 1 pemenang
SuperRich Puteri Vanilla x 1 pemenang
SlymRich BlueBerry Diet Fiber x 1 pemenang
Owl x 1 pemenang
Elegant Tumbler Fuschia Kiss Tupperware 250 ml x 2 pemenang
Scar Solution Body Bar (1 set) x 10 pemenang
Lulur Mandi Sumber Ayu Whitening Bunga x 1 pemenang
1 set of Balinese Body Scrub, Body Lotion & Starter Bubbly Foot Soak  x 2 pemenang
Tambah nilai kredit RM10 x 2 pemenang
Wang tunai RM10 x 2 pemenang
1 pek Reevo Chocolate Malt (15 sachet) x 2 pemenang
1 pek Nasi Arab al-Bayt (Maqluba) x 1 pemenang
1 pek Nasi Arab al-Bayt (Mandy) x 1 pemenang
Charmantshawl (green petronas) x 1 pemenang
Charmantshawl (yellow mustard) x 1 pemenang
1 set Sabun Dobi x 1 pemenang
4 pcs senduk (A, B, C, D) x 4 pemenang

Berikut syarat penyertaan, ha siap-siap tolong copy lagi kot ada yang interested nak sertainya.

1) Buat satu entry bertajuk "Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com" dan copy banner di atas

2) Follow Blog penganjur : 

3) Follow Blog penaja :

4) Follow Fanpage penaja :

5) Follow Instagram penaja :
@eyzamiel

10 comments:

Uni Aqilah said...

Hai Miss Pena Unggu,

Terima kasih kerana menyertai Giveaway 2014 Bersama www.mystorymory.com

Kami harap anda telah follow blog dan like fanpage penaja seperti yang telah dinyatakan dalam syarat giveaway.

Kegagalan berbuat demikian, penyertaan anda serta-merta terbatal.

Semoga berjaya!
Terima kasih. :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam...singgh cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

Munirah Ezzaty said...

Assalamualaikum.. Dari GA yang sama http://mun-rah.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html . Done follow you, Follow me back! Tq :D

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

GA 2014 MystoryMorycom (8jan)
1st GA by Mass Naim (25/1)
GA pertama BLogCintaItuIndah (5/2)

Mad Parihh said...

assalam , singgah dari segmen sama :) http://www.blogparihh.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

Mila Hilas said...

tahniah

asra muslim said...

Terima kAsih sudi bw kat sini :) catch up ur blog later

Uni Aqilah said...

Sudahkah anda menuntut hadiah daripada penaja?

http://www.mystorymory.com/2015/01/senarai-pemenang-giveaway-2014-bersama.html

asra muslim said...

dah bg detailskat penaja..belum ada follow up lagi lah uni

asra muslim said...

salam uni

asra dh bg detail blog asra.. tp x sure la dia dpt ke x sbb bg kat comment je hehe